Odwrócone ciasto z brzoskwiniami i owsem ekspandowanym
Wyjątkowy przepis na odwrócone ciasto z brzoskwiniami i owsem ekspandowanym Lestello. To letni deser, który łączy soczyste owoce, owies i delikatne ciasto. Świeże brzoskwinie i zdrowy owies tworzą doskonałe połączenie smaków.
Kotleciki z ekspandowanym owsem
Składniki
500 g mielonego mięsa indyka
4 łyżki zimnej wody
4-5 suszonych pomidorów w oliwie
3/4 szklanki owsa ekspandowanego Lestello...
Mleko z owsem i owocami
Składniki
1 szklanka mleka
1/2 szklanki ekspandowanego owsa Lestello
1 łyżeczka miodu
garść owoców
Sposób przygotowania
...
Omlet z ekspandowanym owsem i śliwkami
Składniki
2 jajka
1 łyżki mleka
1 łyżka mąki
1/2 szklanki owsa ekspandowanego Lestello
olej do smażenia
śliwki
serek homogenizowan...
Surówka warzywna z owsem
Składniki
1 zielony ogórek
1 duży pomidor
1 cebula cukrowa
1/2 żółtej papryki
1/2 pęczka natki pietruszki
1 szklanka ekspandowanego...
Zupa krem z dyni z ekspandowanym owsem
Składniki
500 gramów dyni
Pół cebuli
1 ząbek czosnku
1 marchewka
Pół łyżeczki cynamonu
Pół łyżeczki imbiru
Sól i pieprz do smaku
...
Omlet inaczej
Omlet z ekspandowanym owsem i śliwkami
2 jajka
1 łyżki mleka
1 łyżka mąki
1/2 szklanki owsa ekspandowanego Lestello
olej do smażenia
śliwki
serek...
Użyj strzałek w lewo/w prawo, aby poruszać się po pokazie slajdów lub przesuń palcem w lewo/w prawo, jeśli używasz urządzenia mobilnego