Darmowa dostawa od 400 zł

Babeczki z granoli z jogurtem i jagodami

Składniki

  • 1 szklanka płatków owsianych Lestello
  • 1 szklanka płatków jęczmiennych Lestello
  • Pół szklanki drobno poszatkowanych orzechów włoskich
  • Pół szklanki drobno poszatkowanych migdałów
  • 5 łyżek miodu
  • 1 opakowanie jogurtu naturalnego
  • Szklanka jagód

Sposób przygotowania

Płatki owsiane wymieszaj z jęczmiennymi oraz orzechami i migdałami. Dodaj miód i wymieszaj. Do foremek na babeczki przekładaj masę, dociskając ją do brzegów, tworząc koszyczki. Tak przygotowane, wstaw do lodówki na noc. Następnego dnia napełnij je jagodami z jogurtem. Pyszne babeczki na śniadanie gotowe. Smacznego :)

Zostaw komentarz

Pamiętaj, że komentarze muszą zostać zatwierdzone przed ich opublikowaniem