Pomidory umyć i obciąć główki. Następnie pozbawić je miąższu. Główki pokroić w drobna kosteczkę i wrzuć do miski razem z kukurydzą. Ryż ugotować do miękkości i ostudzić. Czosnek obrać i drobniutko posiekać. Następnie wrzucić na 1 minutę na rozgrzaną na patelni oliwę. Po tym czasie dorzucić umyte krewetki koktajlowe. Smażyć całość przez około 3-4 minuty, co jakiś czas mieszając. Do miski z pomidorami i kukurydzą wrzucić ostudzony ryż i krewetki. Dodać drobno posiekany szczypior oraz wycisnąć sok z 1 cytryny. Wymieszać. Na koniec dodać suszoną kolendrę oraz sól i pieprz do smaku. Ponownie wymieszać. Tak przygotowany farszem nadziewać wydrążone wcześniej pomidory. Przed podaniem można udekorować cząstkami cytryny i kawałkami świeżego szczypioru. Smacznego :)