Zupa krem z zielonego groszku i szparagów z prosem ekspandowanym
Wypróbujcie nasz przepis na zupę krem z zielonego groszku i szparagów z dodatkiem prosa ekspandowanego Lestello! To nie tylko pyszne danie, ale także prawdziwa uczta dla zmysłów i wsparcie dla zdrowego stylu życia.
Batoniki z prosem ekspandowanym
125 g mąki
70 g prosa ekspandowanego Lestello
1/2 łyżeczki sody
2 białka z jajka
130 g płynnego miodu
130 g rodzynek
100 g sezamu
100 g orze...
Kulki, które zawrócą ci w głowie
2 szklanki ekspandowanego prosa Lestello (40 g)
8 suszonych moreli
8 suszonych śliwek
Owoce pokroić w kawałeczki. Każde oddzielnie włożyć do ron...
Dietetyczne batoniki bezglutenowe
Składniki
125 g mąki bezglutenowej do wypieków
70 g prosa ekspandowanego Lestello
1/2 łyżeczki sody
2 białka z jajka
130 g płynnego miodu
130 ...
Jabłka z ekspandowanym prosem
Składniki
4 jabłka
1 szklanka ekspandowanego prosa Lestello
3 łyżki ziaren słonecznika
1 łyżka rodzynek
1 łyżka miodu
1 łyżeczka cy...
Domowe muesli z ekspanowanym prosem
Składniki
1 opakowanie prosa ekspandowanego Lestello
1 szklanka rodzynek
1 szklanka płatków kukurydzianych
Pół szklanki drobno posie...
Użyj strzałek w lewo/w prawo, aby poruszać się po pokazie slajdów lub przesuń palcem w lewo/w prawo, jeśli używasz urządzenia mobilnego