• Wafle kukurydziane 46g

    Wafle kukurydziane wytwarzane w 100% z kukurydzy. Nie zawierają aromatów, dodatkowych surowców czy konserwantów.

    Wafle kukurydziane Lestello to produkt bezglutenowy o niskiej zawartości cukru. Stanowią doskonałe źródło błonnika pokarmowego.

    Idealne jako przekąska lub baza do kanapek.

    Zobacz więcej
  • Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej 72g

    Wafle ryżowe wytwarzane są w 100% z naturalnego ryżu brązowego polane prawdziwą czekoladą. Brązowy ryż jest niepolerowany, stąd w odróżnieniu od białego ma o wiele więcej dobroczynnych dla naszego organizmu właściwości pełnego ziarna. Wafle ryżowe zawierają węglowodany złożone, które są jednym z głównych źródeł energii w żywieniu człowieka. Są również cennym źródłem błonnika, który wspomaga pracę układu pokarmowego.

    Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej nie zawierają glutenu dlatego mogą być spożywane przez osoby chorujące na celiakię i stosujące dietę bezglutenową.

    Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    Wafle ryżowe połączone ze smakiem czekolady to idealna przekąska zarówno w pracy, w domu jak i w szkole. 

    Zobacz więcej
  • Wafle gryczane 110g

    Wafle gryczane wyprodukowane w 100% z kaszy gryczanej. Nie zawierają aromatów, dodatkowych surowców czy konserwantów.

    Oprócz cennych węglowodanów złożonych zawierają dużo białka o wysokiej wartości odżywczej – są bogate w lizynę i tryptofan, których nasz organizm sam nie potrafi wytwarzać. Ponadto wafle gryczane zawierają sporo kwasu foliowego i cynku. Są również bogate w mangan, potas i fosfor, dzięki którym nasz organizm może prawidłowo funkcjonować. Jest cennym źródłem witaminy P, zwanej rutyną, która wzmacnia i uszczelnia naczynia krwionośne. Ponieważ nie zawiera glutenu może być stosowana w diecie bezglutenowej.

    Idealne jako przekąska lub baza do kanapek.

    Zobacz więcej
  • Wafle ryżowe 110g

    Wafle ryżowe wytwarzane są w 100% z naturalnego ryżu brązowego. Brązowy ryż jest niepolerowany, stąd w odróżnieniu od białego ma o wiele więcej dobroczynnych dla naszego organizmu właściwości pełnego ziarna. Wafle ryżowe zawierają węglowodany złożone, które są jednym z głównych źródeł energii w żywieniu człowieka. Są również cennym źródłem błonnika, który wspomaga pracę układu pokarmowego i który pęczniejąc w żołądku zatrzymuje uczucie sytości na dłużej. Z tego względu jest polecany wszystkim pragnącym zachować szczupłą sylwetkę.

    Wafle ryżowe nie zawierają glutenu dlatego mogą być spożywane przez osoby chorujące na celiakię i stosujące dietę bezglutenową.

    Wafle ryżowe to idealna przekąska szczególnie dla osób aktywnych. Z powodzeniem zastępują tradycyjne pieczywo, łatwo zaspokoić nimi głód między posiłkami.

     
    Zobacz więcej