• Pszenica ekspandowana 80 g

    Ekspandowanie czyli puffing to poddanie ziarna działaniu gorącej pary pod wysokim ciśnieniem bez dodatku substancji chemicznych. Do puffingu używa się całych ziaren zbóż, stąd produkty ekspandowane zachowują większość cennych składników odżywczych znajdujących się w ziarnie. Dzięki procesowi puffingu produkt posiada atrakcyjną złocistą barwę i przyjemny aromat prażonego zboża. Pszenica ekspandowana to idealna przekąska lub dodatek do śniadania. Doskonale komponuje się z mlekiem, jogurtem lub owocami.
    Zobacz więcej
  • Proso ekspandowane 100 g

    Ekspandowanie czyli puffing to poddanie ziarna działaniu gorącej pary pod wysokim ciśnieniem bez dodatku substancji chemicznych. Do puffingu używa się całych ziaren zbóż, stąd produkty ekspandowane zachowują większość cennych składników odżywczych znajdujących się w ziarnie. Dzięki procesowi puffingu produkt posiada atrakcyjną jasnożółtą barwę. Proso ekspandowane to idealna przekąska lub dodatek do śniadania. Doskonale komponuje się z mlekiem, jogurtem lub owocami.
    Zobacz więcej
  • Gryka ekspandowana 60 g

    Ekspandowanie czyli puffing to poddanie ziarna działaniu gorącej pary pod wysokim ciśnieniem bez dodatku substancji chemicznych. Do puffingu używa się całych ziaren zbóż, stąd produkty ekspandowane zachowują większość cennych składników odżywczych znajdujących się w ziarnie. Dzięki procesowi puffingu produkt posiada atrakcyjną jasną barwę i przyjemny aromat prażonej gryki. Gryka ekspandowana to idealna przekąska lub dodatek do śniadania. Doskonale komponuje się z mlekiem, jogurtem lub owocami.
    Zobacz więcej
  • Owies ekspandowany 220 g

    Ekspandowanie czyli puffing to poddanie ziarna działaniu gorącej pary pod wysokim ciśnieniem bez dodatku substancji chemicznych. Do puffingu używa się całych ziaren zbóż, stąd produkty ekspandowane zachowują większość cennych składników odżywczych znajdujących się w ziarnie. Dzięki procesowi puffingu produkt posiada atrakcyjną złocistą barwę i przyjemny aromat prażonego zboża. Owies ekspandowany to idealna przekąska lub dodatek do śniadania. Doskonale komponuje się z mlekiem, jogurtem lub owocami.
    Zobacz więcej